Horoskop za 23. septembar: Blizanci, budite iskreni sa partnerom; Vodolije očekuje prijatno iznenađenje

23.09.2023

10:09

By

Horoskop

PEXELS

Horoskop za 23. septembar, saznajte šta vam zvezde donose

Ovan

Ovan horoskop

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska, ume da Vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.

Bik

Bik horoskop


Ljubav: Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Posao: Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Zdravlje: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Blizanci

Blizanci horoskop

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine.
Posao: U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku i bez dodatnih komplikacija.
Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Rak

Rak horoskop

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti. Posao: Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Lav horoskop

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore.
Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost.
Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Devica

Devica horoskop

Ljubav: U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna reč ili postupak da Vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Posao:
Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji Vam vredan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga

Vaga horoskop

Ljubav: U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek najbolje rešenje. Posao: Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje i relaksaciju.

Škorpija

Škorpija horoskop

Ljubav: Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.
Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno.
Zdravlje: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na Vaše psihičko stanje.

Strelac

Strelac

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom.
Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada.
Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Jarac

Jarac horoskop

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Posao: Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Vodolija

Vodolija horoskop

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Posao:
Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Ribe

Ribe horoskop

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja ljubomore deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare.
Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PIXABAY; PEXELS

Još iz kategorije