Horoskop za 22. septembar: Blizanci neka izbegavaju izazove, Strelčevi bi trebalo da paze kome se poveravaju

22.09.2023

09:09

By

Horoskop

Pixabay

Horoskop za 22. septembar, saznajte šta vam zvezde donose

Ovan

Ovan horoskop

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Bik

Bik horoskop


Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je Vaša prednost u tome što izbegavate stereotipno ponašanje. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Blizanci

Blizanci horoskop

Ljubav: Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Rak

Rak horoskop

Ljubav: Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost ili zaboravnost. Ispravite na vreme svoje propuste. Posao: Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Lav

Lav horoskop

Ljubav: Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Posao: Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja, primenite neku od tehnika relaksacije.

Devica

Devica horoskop

Ljubav: Potrebno da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Posao: Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Vaga

Vaga horoskop

Ljubav: Delujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Posao: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

Škorpija

Škorpija horoskop

Ljubav: Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Posao: Umete da napravite dobru procenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

Strelac

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite. Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni. Zdravlje: Poboljašajte svoju psihofizičku kondiciju.

Jarac

Jarac horoskop

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Posao: Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Vodolija horoskop

Vodolija

Ljubav: Imate utisak da Vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Posao: Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Ribe

Ribe horoskop

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Posao: Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PIXABAY

Još iz kategorije