Horoskop za 22. maj: Jarčevi, vreme je da započnete život sa osobom koju volite

22.05.2023

09:05

Horoskop za 22. maj

Foto: Pixabay

Horoskop za 22. maj, saznajte šta vam zvezde donose

OVAN

Ovan horoskop

POSAO: Delujete hrabro i neustrašivo, posebno kada je nov posao aktuelan. Ne mogu da vam polome krila koliko god da imate neprijatelja oko sebe. LJUBAV: Donosite odluku brže i bolje u vezi osobe sa kojom ste duži period. Brak vam je stabilan. ZDRAVLJE: Odlazak kod doktora neizbežan.

BIK

Bik horoskop


POSAO: Na vreme možete da izbegnete probleme ili teškoće. Vi ste osoba koja se diže kao feniks onda kada je najteže. LJUBAV:Niste odlučili šta ćete da radite sa osobom koju ste upoznali prošle nedelje. Razmišljate i dalje. ZDRAVLJE:Bol u grudima izazvan psihosomatskim razlozima.

BLIZANCI

Blizanci horoskop

POSAO: Problem sa dokumentima, posebno ako radite sa inostranstvom. LJUBAV: Stara ljubav zaborava nema. Ponovo ćete biti zajedno. Susret iznenada ili preko interneta. ZDRAVLJE: Nema značajnih problema.

RAK

Rak horoskop

POSAO: Vi ste neko ko zna da uživa u poslu koji voli. Stabilizujete se finansijski. Niko nije u stanju da organizuje bolje od vas posao. LJUBAV: Euforične emocije. Potreba za osobom koja se pravi da ne vidi vaše poglede. Ali zato vi sve primetite. ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

LAV

Lav horoskop

POSAO: Niste u problemu, ali možete biti u problemu ako novac trošite neplanirano ili nerealno. LJUBAV: Ulepšavate svoje telo. To vam je preko potrebno, jer vam podiže osećaj samopouzdanja. Bićete zavodljiviji. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, ali isto tako lako pokvarite raspoloženje.

DEVICA

Devica horoskop

POSAO: Ide vam dosta toga od ruke. Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspešno rešavate sve probleme. LJUBAV: Kod vas se mnogo toga unapred podrazumeva. Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Unapredite vezu komunikacijom. ZDRAVLJE: Regeneracija organizma uz lagane vežbe.

VAGA

Vaga horoskop

POSAO: Da li imate probleme sa poslovnim partnerima? Niste se postavili kako treba. Previše se postavljate autoritativno. LJUBAV: Problem sa partnerom postaje prošlost. Tu će vam biti lakše. Niste opterećeni. ZDRAVLJE: Vi možete sebe da regenerišete jedino uz dobru miziku.

ŠKORPIJA

Škorpija horoskop

POSAO: Bili ste vredni. Isplatio se rad i čekanje. Sada imate ispred sebe unapređenje. To vam se najviše dopada. LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka još uvek nisu spremni da se vežu i budu u stabilnoj zajednici. ZDRAVLJE: Mislite na bol u stomaku, a ništa ne preduzimate.

STRELAC

Strelac

POSAO: Veliki rad se očekuje u toku dana, ali i da nastavite tako na dalje u budućnosti, ne samo danas. LJUBAV: Naglašena strastvenost će vas vući u pravcu kraćih ljubavnih vezica, neobaveznih druženja i odnosa koji su pola druženje pola ljubav. ZDRAVLJE: Dosta dobro, ali pazite na vene.

JARAC

Jarac horoskop

POSAO: Vaš račun u banci je stabilan. Niste u minisu niti biste sebi dozvolili tako nešto i dalje očekujete veliki konto. LJUBAV: Započnite zajednički život sa osobom koju volite. Teško vam je da se otvorite. Partner vas podržava. ZDRAVLJE: Čuvajte se velikog tereta. Opterećujete kičmu.

VODOLIJA

Vodolija horoskop

POSAO: Dovoljno je da pogledate na sat i da znate da ste sve završili što ste naumili. Radite sa zemljama poput Engleske ili Norveške. LJUBAV: Privučeni ste ženom Lav ako ste muška Vodolija, ukoliko ste žena, onda za vas jedan mačo men rođen u znaku Ovan. Njegova pomalo sirova energija leči vašu dušu. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

RIBE

Ribe horoskop

POSAO: Pazite da ne napravite neki propust sa dokumentima ili da žurite na poslovni sastanak i sebi nanesete jaku nervozu. LJUBAV: Mesec pojačava sentimentalnost. Moguće da sanjarite i maštate više nego živite ljubav. ZDRAVLJE: Ozbiljni probleme, možda i hospitalzaciju.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: UNSPLASH/PIXABAY

Još iz kategorije