Horoskop za 16. septembar: Rakovi bi trebalo da odgovore na ljubavnu poruku, Strelčevi osećaju sve jaču strast prema osobi koja joj se dopada

16.09.2023

09:09

By

Horoskop

UNSPLASH

Horoskop za 16. septembar, saznajte šta vam zvezde donose

Ovan

Ovan horoskop

Ljubav: Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Posao: Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Bik

Bik horoskop


Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Posao: Imate dobre ideje, ali neko Vas odbija. Ne dozvolite da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju. Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Blizanci

Blizanci horoskop

Ljubav: Raspoloženi ste za izlazak ili za neku uzbudljivu zabavu. Veće značenje imaju detalji koje prećutkujete. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Rak

Rak horoskop

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: U sjajnoj ste formi

Lav

Lav horoskop

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Posao: Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Zdravlje: Uživajte u svom svetu intime.

Devica

Devica horoskop

Ljubav: Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao »loš izbor«. Posao: Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji Vam nedostaju. Neko može da Vam omogući poslovni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opustanja.

Vaga

Vaga horoskop

Ljubav: Odgovorite na nečiju molbu i promenite ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo. Posao: Ne dopada Vam se uloga koju Vam je neko namenio. Važno je da sačuvate energiju za neke korisne ciljeve. Zdravlje: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

 

Škorpija

Škorpija horoskop

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Strelac

Strelac

Ljubav: Dovoljan je pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Posao: Ukoliko budete dovoljno efikasni, predstoji Vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Jarac horoskop

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Vodolija

Vodolija horoskop

Ljubav: Ponekad određene »sitnice« više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Posao: Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete odgovornost. Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike.

Ribe

Ribe horoskop

Ljubav: Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da Vas vezuju iste emotivne potrebe. Posao: Nalazite se u dobroj formi i delujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Zdravlje: Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

IZVOR: ASTROLOOK

SLIKE: PIXABAY; UNSPLASH

Još iz kategorije