Horoskop za 14. septembar: Rakovi ne bi trebalo da provociraju partnera, Vage mnoge stvari prećutkuju osobi koju vole

14.09.2023

09:09

By

Horoskop

UNSPLASH

Horoskop za 14. septembar, saznajte šta vam zvezde donose 

Ovan

Ovan horoskop

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Bik

Bik horoskop


Ljubav: Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Posao: Važno je da odaberete ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Zdravlje: Slobodno prihvatite izazove koji Vas podstiču na kreativno izražavanje.

Blizanci

Blizanci horoskop

Ljubav: Napokon dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savesti. Opustite se. Posao: Budite promišljeni i nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, posvetite pažnju vedrijim sadržajima.

Rak

Rak horoskop

Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Posao: Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Lav

Lav horoskop

Ljubav: Delujete suviše uznemireno, donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja. Posao: Izbegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje Vas psiho-fizicki iscrpljuju. Razmislite, kome treba da se obratite za određeni vid usluge. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

Devica

Devica horoskop

Ljubav: Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite sta je pravi povod. Negde ste zatajili. Posao: Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima, kao dobra relaksacija.

Vaga

Vaga horoskop

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Škorpija horoskop

Škorpija

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Strelac

Strelac

Ljubav: Ne dozvolite da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Jarac

Jarac horoskop

Ljubav: Smeta Vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Posao: Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija

Vodolija horoskop

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje Vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Posao: Preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Ribe

Ribe horoskop

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PIXABAY

Još iz kategorije